Na početku želim da vam kažem da sve moje aktivnosti možete svakodnevno da pratite preko instagram i fejsbuk stranice „ŽIVOT U PROLAZU“. Stranice se razlikuju ali su suštinski iste jer se bave istim – a to je potraga za neobičnim i interesantnim.

Dosta toga po meni ima neobičnog i interesantnog za promovisanje na internetu. Pošto nemam mogućnost da produciram filmske i televizijske projekte opredelio sam se za BLOG. Tu radim ono što volim i što najbolje znam.

-Na žalost, naši mediji su ekonomski i politički zarobljeni i okrenuti nekim drugim temama pa mi i nisu dovoljno inspirativni i zabavni kao nekada. Trudim se kao i većina mojih kolega da ih ne komentarišem. Ranijih godina interesovao sam se za kreativne industrije pa sam čak imao i svoj lokalni medij “tvRama” koji sam vrlo brzo zatvorio iz meni poznatih razloga.

Ivan Ramović i Marko Kon , televizija tvRama 2010.god.

-BLOG koji sam nazvao „Život u prolazu“ postoji 2 godine. To je moj autorski projekat. Sve je u razvoju i istraživanju u cilju malo drugačije promocije na polju talenata i neobičnosti sa ovih prostora i šire. Tu pravim i osmišljavam čudesne i inspirativne storije za sebe ali i za druge, otkrivam istinu dok istražujem i promovišem neka nova, neobična i posebna mesta, lica, jedinstvene proizvode i biznise kao i neke neverovatne i neobične priče iz naše i tudje prošlosti.

#zivotuprolazu

Upoznao sam i obišao stotine kreativaca, video mesta za koja sam samo mogao da čujem dok sam bio mladji.

Promocija nekih drugačijih vrednosti od onoga što drugi rade
Venecija u prolazu

*Kada volite svoj posao ne doživljavate ga kao rad, već kao zabavu. Ovaj blog jeste on-line dnevnik lepih i pozitivnih uspomena. Meni on znači da kada se vratim par godina unazad vidim šta sam sve to lepo radio, gde sam putovao, šta sam sve video, doživeo, probao i koga sam sve to promovisao.

-Uvek mi se desi da informacije za kojima tragam same dođu do mene (ili ja do njih) i onda sve zavisi od procene,da li je to što sam video, probao i doživeo vredno pažnje ili ne.

-Napominjem, da ako nešto PROBAM ili vidim i to mi se ne svidi, JA to onda ni ne spominjem na svom blogu. Želja mi je da pišem samo o stvarima koje su mi se dopale.

Ovaj Dan Je Predivan …

-Hvala ljudima na podršci,javljanju,čitanju i šerovanju mojih tekstova na internetu.

#tarauprolazu

*Imate predlog, ili vam trebaju neke moje usluge, slobodno pišite: zivotuprolazu@gmail.com

pozdraV!

Ivan Ramović, reditelj,

autor bloga“Život u prolazu“

#uveknekogleda #ivicaramovic #nekaputovanja #zivotuprolazu #kreativnasrbija #neobicnasrbija #zanimljivasrbija

Najveće ruke na svetu
#zivotuprolazu

Život u prolazu
  • 28
    Shares

Оставите одговор