Na početku želim da vam kažem da sve moje aktivnosti možete pratiti preko instagram i fejsbuk stranice bloga @zivotuprolazu #zivotuprolazu.

Dosta toga ima neobičnog i interesantnog za promovisanje. Pošto nemam mogućnost da produciram filmske i TV projekte opredelio sam se za blog.

Na žalost, naši mediji u Srbiji su ekonomski i politički zarobljeni i okrenuti nekim drugim temama u društvu. Trudim se kao i većina mojih kolega da ih ne komentarišem. Ranijih godina interesovao sam se za kreativne industrije. Bio sam vlasnik privatne televizije “tvRama” koja od 2012 god. više ne emituje program. Video radove iz tog perioda (kratke filmove, spotove, reklame, emisije i reportaže) možete pronaći na mom YouTube kanalu @ivicaramovic). Pa ko voli Nek’ izvoli… 🙂

Ivan Ramović i Marko Kon , televizija tvRama 2010.god.

BLOG „Život u prolazu“ postoji dve godine. Pokrenuo sam ga kako bi sa Vama podelio svoju strast u potrazi za posebnim i neobičnim. To je moja dugogodišnja ideja, moj on-line dnevnik neobičnih, neverovatnih i interesantnih stvari.

#zivotuprolazu

Zahvlajujući poslom koji se bavim upoznao sam do sada i obišao na stotine kreativaca. Otkrio sam stvari za koje nisam znao da postoje. O nekim zanimljivim i neobičnim superljudima sa ovih prostora sam već pisao, a o nekima ću tek pisati.

Promocija nekih drugačijih vrednosti od onoga što drugi rade
Venecija u prolazu

Kada volite ovaj posao ne doživljavate ga nikako kao rad već kao zabavu. Meni ovaj blog znači da kad’ se vratim nekoliko godina unazad vidim šta sam sve to lepo radio, gde sam putovao i koga sam sve promovisao.

O informacijama koje prikupljam za blog

Informacije za kojima tragam nekako uvek same prvo dođu do mene. Onda sve zavisi od moje lične procene. Da li je to što sam video, probao i doživeo vredno pažnje ili ne.

Ako nešto probam ili vidim i to mi se ne svidi, ja to onda ne spominjem na mom blogu!! Želja mi je da pišem samo o stvarima koje su mi se dopale.

Ovaj Dan Je Predivan …

-VELIKO hvala svima na podršci. :-))

#planinatara_uprolazu

*Ako želite saradnju, pišite: zivotuprolazu@gmail.com

pozdraV!

Ivan Ramović, reditelj – travel bloger

#uveknekogleda #ivicaramovic #nekaputovanja #zivotuprolazu #kreativnasrbija #neobicnasrbija #zanimljivasrbija

Najveće ruke na svetu
#zivotuprolazu

Život u prolazu
  • 29
    Shares

Оставите одговор