Категорије

Dobrodošli na zajedničku avanturu u potrazi za TALENTIMA i NEOBIČNOSTIMA!

Ja sam Ivan Ramović, i jako me raduje što ste ovde.

#zivotuprolazu

Živim u Srbiji, u Novom Sadu. Po profesiji sam reditelj. Umem da radim poslove talent skauta i tv voditelja. Čitavog života istražujem, fotografišem i beležim stvari koje mi se čine upadljivim i interesantnim za javnost. U poslednje vreme istražujem i pišem o neobičnim ljudima sa ovih prostora. Kad’ kažem neobičnim, ne mislim samo na ljude neobičnog izgleda… Već i na fenomene sa natprirodnim sposobnostima, pronalazače, izumitelje i one sa tradicionalnim ili neobičnim biznisima.

#kastingmenadzer

Volim da putujem i istražujem neobična mesta, ljude i pojave.

Svako putovanje promeni čoveka na bolje i da mu drugačije viđenje sveta.

#nekaputovanja

-Blog sam pokrenuo kako bi sa Vama podelio svoju strast oko pronalaženja talenata i neobičnosti. Šta je moj motiv, cilj?

Da se PROČUJE za nešto što mislim da vredi!

-Neki ljudi o kojima sam pisao na blogu su za kratko vreme izašli iz sfere anonimnosti. Doživeli su promociju i prepoznatljivost. Jednom rečju, postali su primećeni i traženi. Pročulo se za njih, a blog je postao mesto zanimljivih, kreativnih i uspešnih ljudi.

#talents

-Svi tragaju za talentima i neobičnostima! Ko su talenti? To su oni koji mogu nešto brže, lakše, lepše, originalnije, bolje, sa veštinama, sposobnostima, koji plene. Ima ih mnogo. A koliko će uspeti to zavisi i od sredine u kojoj razvijaju svoj talenat. Ali i od sreće da sretnu prave ljude koji će ih prepoznati i podržati.

#success

-Verujem da je rad na pronalaženju talenata i neobičnosti posao za svakog. Pa hajde onda da zajedno ovde istražujemo. 

I zapamtite: Da biste uspeli morate prvo da neuspete, tako da biste znali šta ne treba da radite sledećeg puta.

Pišite ako vam trebaju moje usluge.

e.mail: zivotuprolazu@gmail.com

Život u prolazu
  • 6
    Shares
Категорије: O MENI

0 коментара

Оставите одговор