O meni i blogu

Објави admin

Dobrodošli na zajedničku avanturu u potrazi za TALENTIMA i NEOBIČNOSTIMA!

Ja sam Ivan, i jako me raduje što ste OVDE.

#zivotuprolazu

Živim u Srbiji, u Novom Sadu. Po profesiji sam reditelj a umem da radim poslove talent skauta, voditelja,projekt menadžera i producenta. Čitavog života ja istražujem, fotografišem i beležim stvari koje mi se čine upadljivim i interesantnim za javnost. U poslednje vreme istražujem i pišem o neobičnim ljudima sa ovih prostora. Kada kažem neobičnim, ne mislim samo na ljude neobičnog izgleda već i na fenomene sa natprirodnim sposobnostima, uspešne ljude u svetu, naučnike i pronalazače, šampione znanja, izumitelje, pojedince i porodice sa tradicionalnim ili neobičnim biznisima.

#kastingmenadzer

U mojoj kući u Novom Sadu se u slobodno vreme čita i analizira blog „Život u prolazu“, i rađaju se uvek neke nove ideje, a onda se uz vojvođansku hranu i vina iz Negotinske krajine planiraju neka zanimljiva putovanja.

Svako istraživanje-putovanje promeni čoveka na bolje i da mu drugačije viđenje sveta.

#nekaputovanja

Blog sam pokrenuo kako bi sa vama podelio svoju strast u pronalaženju i otkrivanju talenata i neobičnosti sa željom da zajedno razmenjujemo iskustva i ideje. ŠTA je moj motiv, cilj? DA SE PROČUJE ZA NEŠTO ŠTO MISLIM DA VREDI!  

Neki ljudi o kojima sam pisao na blogu su za kratko vreme izašli iz sfere anonimnosti i doživeli promociju i prepoznatljivost. Jednom rečju, postali su primećeni, traženi i pročulo se za njih, a blog Život u prolazu postao je MESTO zanimljivih, kreativnih, neobičnih i uspešnih ljudi.

#talents

Svi tragaju za talentima i neobičnostima! Ko su talenti? To su oni koji mogu nešto brže, lakše, lepše, originalnije, bolje, sa veštinama, sposobnostima, koji plene. Ima ih mnogo, a koliko će uspeti to zavisi i od sredine u kojoj su, pa i od sreće da sretnu prave ljude koji će ih prepoznati i podržati. Ja svakom talentu pružim dovoljno prilika da se pokaže, a ukoliko sam uložio nešto u njega i on odluči da ide dalje, poželim mu sreću jer sam ipak imao prilike da radim i razvijam nekog ko će sutra biti još bolji.

#success

VERUJEM da je rad na PRONALAŽENJU TALENATA i NEOBIČNOSTI posao za svakog, pa zato hajde da zajedno istražujemo. 

HVALA što čitate, razmišljate i delite moje tekstove.

e.mail-zivotuprolazu@gmail.com

Da biste uspeli morate prvo da neuspete, tako da biste znali šta ne treba da radite sledećeg puta.

Život u prolazu
  • 3
    Shares
Категорије: O MENI

Оставите одговор