Dobrodošli na zajedničku avanturu u potrazi za TALENTIMA i NEOBIČNOSTIMA!

Ja sam Ivan Ramović, i jako me raduje što ste ovde.

#zivotuprolazu

Živim u Srbiji, u Novom Sadu. Osim rediteljskog iskustva i talenta umem da radim poslove skauta i tv voditelja. Čitavog života istražujem, fotografišem i beležim stvari koje mi se čine upadljivim, neverovatnim i interesantnim. U poslednje vreme istražujem i pišem o neobičnim ljudima sa ovih prostora. Kada kažem neobičnim, ne mislim samo na ljude neobičnog izgleda, nego i na fenomene, pronalazače i porodice sa tradicionalnim ili neobičnim biznisima. Volim da putujem, snimam reportaže i istražujem životne priče, neobična mesta, običaje i pojave.

#maldives

Putujući po svetu i sedam mora, svako traži nešto“ (Travel the world and the seven seas, everybody’s looking for something) – Eurytmics-Sweet Dreams

*Blog sam pokrenuo kako bi sa Vama podelio svoju strast u potrazi za posebnim i neobičnim.

Šta je moj MOTIV, cilj?

Da se PROČUJE za nešto što VREDI!

-Ljudi o kojima sam pisao su za kratko vreme izašli iz sfere anonimnosti. Moje priče privlače pažnju javnim ličnostima i medijima pa ih mnogi zato šeruju, reemituju i citiraju, a u zadnje vreme i objavljuju – ekranizuju, i to me raduje.

Ognjen Amidžić (tv host) i Ivan Ramović (reditelj)

Ivan Ramović(reditelj) i Jasna Đurović (novinarka, TV Prva)
Neobični balkon

-Svi tragaju za nesvakidašnjim!!! I ja to činim, samo na svoj način!

Internet je za mene rudnik, pun kvalitetne rude i stalno vas tera da istražujete u raznim pravcima neke nove teme,šeme i ideje, a često ume i da vas u svemu tome inspiriše za nešto novo. Da biste došli do vašeg „blaga“ potrebno je da pratite svoju intuiciju, da imate talenta u sebi i puno strpljenja. Zapravo, najvažnije Vam je da u ovom poslu umete da prepoznate nešto posebno, vredno, retko a neobično i originalno.

Čovek sa neuobičajenim i neverovatnim sposobnostima!

Ko su TALENTI? Kako ih prepoznati? Za mene su to HEROJI koje ne vidimo. Oni koji mogu nešto brže, lakše, lepše, originalnije i bolje da urade od običnih ljudi. Oni sa veštinama, sposobnostima, što plene. Koliko uspevaju? To ne zavisi samo od njih već i od sredine u kojoj odrastaju, pa i sreće da sretnu prave ljude koji će ih podržati i prezentovati na pravi način, na putu ka uspehu u svemu onome što rade.

#RUČNIRAD

-Verujem da je rad na pronalaženju talenata posao za svakoga. Hajde onda da zajedno ovde istražujemo!

-Da biste uspeli morate da neuspete, tako da biste znali šta ne treba da radite sledećeg puta.

#zivotuprolazu

Pišite ako vam trebaju moje usluge ili saradnja.

Svako dobro!

Ivan

e.mail: zivotuprolazu@gmail.com

Život u prolazu
  • 6
    Shares

Оставите одговор