Dobrodošli na avanturu u potrazi za talentima i neobičnostima!

Ja sam Ivan Ramović, i jako me raduje što ste ovde.

Ivan Ramović, Kerkira, ostrvo Krf, Grčka, 2016.god.
#zivotuprolazu

Živim u Srbiji, u Novom Sadu. Osim rediteljskog iskustva bavim se restauracijom i redizajnom starog drvenog nameštaja. Čitavog života istražujem, fotografišem i beležim stvari koje mi se čine upadljivim, neverovatnim i interesantnim za javnost. U poslednje vreme istražujem i pišem o neobičnim ljudima sa ovih prostora. Kada kažem neobičnim, ne mislim samo na ljude neobičnog izgleda, nego i na fenomene, pronalazače i porodice sa neobičnim biznisima. Volim da putujem najviše po Srbiji i snimam dokumentarce. U stalnoj sam potrazi za novim talentima, neobičnostima, čudnim životnim pričama, mestima, običajima, pojavama!

„Putujući po svetu i sedam mora, svako traži nešto“ (Travel the world and the seven seas, everybody’s looking for something) – Eurytmics-Sweet Dreams

*Blog sam pokrenuo kako bi sa Vama podelio svoju strast u potrazi za posebnim i neobičnim.

Šta je moj motiv, cilj? -Da se pročuje za nešto što vredi!

-Ljudi o kojima sam pisao na blogu su za kratko vreme izašli iz sfere anonimnosti. Moje priče o neobičnim ljudima, mestima i pojavama na DM privlače pažnju javnim ličnostima pa ih mnogi prepričavaju, šeruju i promovišu u svojim emisijama, a u poslednje vreme ih i ekranizuju, što me raduje.

Ognjen Amidžić i Ivan Ramović, Beograd, 2019.god.
Ognjen Amidžić (tv host) i Ivan Ramović (reditelj)

Ivan Ramović i Jasna Djurović, Novi Sad, 2020.god.
Ivan Ramović(reditelj) i Jasna Đurović (novinarka, TV Prva)

-Svi tragaju za nesvakidašnjim pričama!!

Čovek sa neuobičajenim i neverovatnim sposobnostima!

Ko su talenti? To su super ljudi, heroji koje ne vidimo. To su oni koji mogu nešto brže, lakše, lepše, originalnije i bolje da urade od drugih. Oni sa veštinama i neverovatnim sposobnostima. Koliko uspevaju? To ne zavisi samo od njih već i od sredine u kojoj odrastaju.

Ako želite saradnju, pišite.

Email-zivotuprolazu@gmail.com

Ivan RAMOVIĆ, reditelj-travel bloger

Život u prolazu

Оставите одговор